First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

Повик за учество на претставници на граѓански организации на обука за „Дигитално младинско учество и активно граѓанство“

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за учество на обука на тема Дигитално учество и активно граѓанство (DigiPAC)“ за 12 претставници од граѓански и младински организации од Источен, Југоисточен, Североисточен и Вардарски регион.

ОБУКА “FURTHER STEP TO YOUTH WORK"

Коалиција на младински организации СЕГА започна со обуката „Further step to youth work”. 
ПОДМЛАДОЦИТЕ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ СО ЗАЕДНИЧКИ РЕШЕНИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА

ПОДМЛАДОЦИТЕ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ СО ЗАЕДНИЧКИ РЕШЕНИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА

Со потпишување на Декларација за заложба за борба против корупција, подмладоците на 9 политички партии се обврзаа на заеднички чекори за борба против корупција.

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ОБУКА “FURTHER STEP TO YOUTH WORK”

Коалиција СЕГА објавува повик за учество на преставници на граѓански организации во Обука „Further step to youth work”.

ЗАВРШЕН НАСТАН

ЗАВРШЕН НАСТАН

Локалните волонтери со поддршка од Коалиција СЕГА ги презентираа спроведените активности во рамки на проектот „Одржлива средина и ефективен развој за младите“.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.