First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

ПОДМЛАДОЦИТЕ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ СО ЗАЕДНИЧКИ РЕШЕНИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА

ПОДМЛАДОЦИТЕ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ СО ЗАЕДНИЧКИ РЕШЕНИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА

Со потпишување на Декларација за заложба за борба против корупција, подмладоците на 9 политички партии се обврзаа на заеднички чекори за борба против корупција.

ЗАВРШЕН НАСТАН

ЗАВРШЕН НАСТАН

Локалните волонтери со поддршка од Коалиција СЕГА ги презентираа спроведените активности во рамки на проектот „Одржлива средина и ефективен развој за младите“.

ОХРИД ГО ДОБИ ПРВИОТ МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР

ОХРИД ГО ДОБИ ПРВИОТ МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР

Денес, 12 октомври 2022 година, Општина Охрид и Коалиција на младински организации СЕГА официјално го отворија Младинскиот Центар во Охрид, во Касарна Охрид (влез 1, кат 1).

Успешно реализирана Конференција „Младинско е-учество за подобра заедница”

Успешно реализирана Конференција „Младинско е-учество за подобра заедница”

Во х.Амбиент, Струга, беше реализирана тридневна Конференција „Младинско е-учество за подобра заедница”.

Успешно реализирана втора обука за „Дигитално учество и активно граѓанство (DigiPAC)“

Коалиција СЕГА ја реализира обуката за „Дигитално учество и активно граѓанство (DigiPAC)“ во Скопје со 13 претставници од граѓански и младински организации и претставници од средни училишта од Скопскиот регион.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.