First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕМОКРАТИЈАТА НА СЕКОЈДНЕВНИОТ ЖИВОТ

РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕМОКРАТИЈАТА НА СЕКОЈДНЕВНИОТ ЖИВОТ

Коалиција на младински организации СЕГА, заедно со своите локални волонтери одржа работилница на тема „Демократијата на секојдневниот живот” во Амфитеатарот на „Могила” во Паркот на Револуцијата - Прилеп.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за вработување на 2 младински работници и Раководител на Младински Центар Охрид.

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА

Коалиција на младински организации СЕГА со своите локални волонтери денес спроведи еколошка акција во околината на Прилепското езеро.
Study visit to France “The pathway towards recognition of youth work”

Study visit to France “The pathway towards recognition of youth work”

SEGA realized P2P event – Study visit to France - “The pathway towards recognition of youth work”.

Врсничка едукација за младинско е-учество

Врсничка едукација за младинско е-учество

Млади од Прилеп учествуваа на работилници за електронско младинско учество.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.