First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog Grid View

Повик за учество на Летен Камп 2019 во Троген, Швајцарија

Повик за учество на Летен Камп 2019 во Троген, Швајцарија

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за учество на Летен Камп во Детското село Песталоци во Троген, Швајцарија.

ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНА РАБОТИЛНИЦА ЗА КРЕИРАЊЕ НА ПОЗИЦИСКИ ДОКУМЕНТ СО ПРЕПОРАКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА НАСИЛЕН ЕКСТРЕМИЗАМ МЕЃУ МЛАДИТЕ

ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНА РАБОТИЛНИЦА ЗА КРЕИРАЊЕ НА ПОЗИЦИСКИ ДОКУМЕНТ СО ПРЕПОРАКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА НАСИЛЕН ЕКСТРЕМИЗАМ МЕЃУ МЛАДИТЕ

Коалиција СЕГА го продолжува рокот за учество на Националната работилница за креирање на позициски документ со препораки за превенција на насилен екстремизам меѓу младите која ќе се одржи во периодот од 13-16 јуни 2019 година, во Хотел Бисер, Струга. На работилницата ќе учествуваат млади и донесувачи на одлуки од релевантни институции во Р. С. Македонија.

FEBRUARY 2019 | Call for Participation in the Intercultural Exchange in the Children's Village Pestalozzi - Trogen, Switzerland

FEBRUARY 2019 | Call for Participation in the Intercultural Exchange in the Children's Village Pestalozzi - Trogen, Switzerland

Coalition of youth organizations SEGA announces a call for participation in the 25th intercultural exchange in the children's village Pestaloci in Trogen, Switzerland.

ПРОДОЛЖЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ПРЕКУ АКЦИИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ

ПРОДОЛЖЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ПРЕКУ АКЦИИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ

СЕГА го продолжува повикот за вклучување на граѓански организации од Македонија во програма за јакнење на капацитети преку развивање и спроведување акции за застапување. Краен рок 28 февруари 2019.

Call for MMUN 2019 Club Coordinators

Call for MMUN 2019 Club Coordinators

Coalition Sega officially announces the open call for Club Coordinators. See information below regarding the requirements and responsibilities.

Повик за учество на Обука за младински работници

Повик за учество на Обука за младински работници

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за учество на Обука за младински работници. Обуката се организира по стандардите на САЛТО (активност, креативност, активно учество и анализа), а ќе ја испорачува тим од 2 обучувачи од Франција и Македонија.

Public Call for Intercultural Exchange in Struga

Public Call for Intercultural Exchange in Struga

Coalition of youth organizations SEGA announces a call for participation in the intercultural exchange Struga, Macedonia.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.

Publish modules to the "offcanvs" position.