First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

Запознајте се со Форум на млади Битола

Запознајте се со Форум на млади Битола

Форум на млади Битола е придружна организација членка која веќе 11 години е дел од семејството на Коалиција СЕГА. СЕГА не би била тоа што е денес, без активниот придонес на нашите организации членки и нивната грижа за младите на локално, регионално и национално ниво.

#ВолонтирајИнспирирај  #15годиниСЕГА

Запознајте се со Младински Совет Прилеп

Запознајте се со Младински Совет Прилеп

Младински Совет Прилеп е еден од основачите на Коалиција на младински организации СЕГА и е нејзин активен член 15 години.

ИНФО ДЕН - Волонтирај, Инспирирај!

ИНФО ДЕН - Волонтирај, Инспирирај!

Во рамките на националната кампања: #Волонтирај за доброто на твојата заедница! #Инспирирај ги младите околу тебе!, Младински Совет Прилеп како дел од Коалиција на младински огранизации СЕГА организира ИНФО ДЕН во центарот на Прилеп.

Запознајте се со ИМКА Битола

Запознајте се со ИМКА Битола

ИМКА Битола е наша основна организација членка која веќе 9 години е дел од семејството на СЕГА. СЕГА не би била тоа што е денес, без активниот придонес на нашите организации членки и нивната грижа за младите на локално, регионално и национално ниво. #ВолонтирајИнспирирај #15годиниСЕГА

Одржана Конференција „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“

Одржана Конференција „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“

На 21 јуни 2019 година, во хотел ТЦЦ Гранд Плаза во Скопје се одржа Конференција „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“.  Оваа Конференција е во рамките на проектот „Зајакнување на младинската вклученост во локалните заедници” кој го спроведува Коалиција на младински организации СЕГА, со поддршка од Проектот на УСАИД за граѓанско учество.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.