First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog Grid View

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛЕН РАБОТНИК ВО КОАЛИЦИЈА СЕГА

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛЕН РАБОТНИК ВО КОАЛИЦИЈА СЕГА

Коалиција на младински организации СЕГА, Прилеп има потреба од вработување на Социјален работник.

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ТЕРЕНСКИ ИСТРАЖУВАЧИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ТЕРЕНСКИ ИСТРАЖУВАЧИ

Коалиција на младински организации СЕГА го спроведува проектот: „Алтернативен извештај за спроведување на Конвенцијата за правата на детето“, финансиран од Детската Фондација Песталоци, а го спроведува во периодот 01 декември 2019 – 30 јуни 2020 година.

Повик за учество на Летен Камп 2019 во Троген, Швајцарија

Повик за учество на Летен Камп 2019 во Троген, Швајцарија

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за учество на Летен Камп во Детското село Песталоци во Троген, Швајцарија.

ПОВИК ЗА АНКЕТАРИ

ПОВИК ЗА АНКЕТАРИ

КОАЛИЦИЈА НА МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ СЕГА ГИ ОХРАБРУВА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ НА ВОЗРАСТ ОД 15 - 17 ГОДИНИ ДА СЕ ПРИЈАВАТ НА ПОВИК ЗА АНКЕТАРИ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА АНКЕТА ВО ОСНОВНИ И СРЕДНИ УЧИЛИШТА!

ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНА РАБОТИЛНИЦА ЗА КРЕИРАЊЕ НА ПОЗИЦИСКИ ДОКУМЕНТ СО ПРЕПОРАКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА НАСИЛЕН ЕКСТРЕМИЗАМ МЕЃУ МЛАДИТЕ

ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНА РАБОТИЛНИЦА ЗА КРЕИРАЊЕ НА ПОЗИЦИСКИ ДОКУМЕНТ СО ПРЕПОРАКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА НАСИЛЕН ЕКСТРЕМИЗАМ МЕЃУ МЛАДИТЕ

Коалиција СЕГА го продолжува рокот за учество на Националната работилница за креирање на позициски документ со препораки за превенција на насилен екстремизам меѓу младите која ќе се одржи во периодот од 13-16 јуни 2019 година, во Хотел Бисер, Струга. На работилницата ќе учествуваат млади и донесувачи на одлуки од релевантни институции во Р. С. Македонија.

„Младите и европските вредности“: Повик за учество на младински организации во „Програма за јакнење на капацитети за примена на Европските трендови и практики“

„Младите и европските вредности“: Повик за учество на младински организации во „Програма за јакнење на капацитети за примена на Европските трендови и практики“

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за учество на 10 младински организации во „Програма за јакнење на капацитети за примена на Европски трендови и практики“ во рамките на проектот „Младите и Европските вредности“.

ПРОДОЛЖЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ПРЕКУ АКЦИИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ

ПРОДОЛЖЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ПРЕКУ АКЦИИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ

СЕГА го продолжува повикот за вклучување на граѓански организации од Македонија во програма за јакнење на капацитети преку развивање и спроведување акции за застапување. Краен рок 28 февруари 2019.

First national platform of youth organizations in Macedonia, with over 15 years experience in lobbying the needed legislation changes in youth participation, information, employment and activism.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.

Publish modules to the "offcanvs" position.