First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

Повик за учество на Втор Младински Круг

Повик за учество на Втор Младински Круг

Биди и ти дел од консултациите за унапредување на Законот за младинско учество и младински политики!

ПРОДОЛЖЕН РОК: ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТСКИ УСЛУГИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПОЛИТИКИ ЗА ЗАШТИТА НА ДЕЦА ВО УЧИЛИШТА

ПРОДОЛЖЕН РОК: ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТСКИ УСЛУГИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПОЛИТИКИ ЗА ЗАШТИТА НА ДЕЦА ВО УЧИЛИШТА

Коалиција на младински организации СЕГА, за потребите од спроведување на проектот „Промоција на безбедна училишна средина“, поддржан од Детската фондација Песталоци, објавува Јавен Повик за ангажирање на Експертски услуги за подготовка на политики за заштита на деца во училишта.

ЈАВЕН ПОВИК  ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВИВАЊЕ НА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА, КОМУНИКАЦИСКИ ПЛАН И КРЕИРАЊЕ НА МЕДИУМСКИ ПРОДУКТИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВИВАЊЕ НА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА, КОМУНИКАЦИСКИ ПЛАН И КРЕИРАЊЕ НА МЕДИУМСКИ ПРОДУКТИ

Коалиција на младински организации СЕГА за потребите од спроведување на проектот „Граѓанското општество во унапредување на регулативата за млади“, поддржан од регионалниот проект СМАРТ Балкан - Граѓанско општество за поврзан Западен Балкан, објавува јавен повик за ангажирање на Маркетинг Агенција за развивање на комуникациска стратегија, комуникациски план и креирање на медиумски продукти.

Повик за учество на Младински Кругови

Повик за учество на Младински Кругови

Биди и ти дел од консултациите за унапредување на Законот за младинско учество и младински политики!

Коалиција СЕГА учествува на Регионалната тркалезна маса „Премостување за ефективни системи за откривање средства“

Извршниот директор на Коалиција СЕГА, Зоран Илиески учествува на Регионалната тркалезна маса „Премостување за ефективни системи за откривање средства“ во организација на Секретаријатот на Регионалната антикорупциска иницијатива (RAI). Настанот се одржува денес, на 20 декември 2023 година во хотел DoubleTree by Hilton Скопје.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.