First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД (2)

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД (2)

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за вработување на 2 младински работници во Младински Центар Охрид.

Соопштение за јавност на Коалиција СЕГА за промоција на резултати на проект за поттикнување на дигитално младинско учество

Соопштение за јавност на Коалиција СЕГА за промоција на резултати на проект за поттикнување на дигитално младинско учество

Дигиталното младинско учество (е-учество) им овозможува на младите луѓе да станат активни граѓани на локално и европско ниво. Но, позитивните ефекти од дигиталното младинско учество се видливи само кога процесот на учество се води професионално односно користењето на дигиталните алатки не е доволно за да се обезбеди успешно учество на младите во локалните заедници, институции и младински организации.

Study visit to France “The pathway towards recognition of youth work”

Study visit to France “The pathway towards recognition of youth work”

SEGA realized P2P event – Study visit to France - “The pathway towards recognition of youth work”.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за вработување на 2 младински работници и Раководител на Младински Центар Охрид.

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА

Коалиција на младински организации СЕГА со своите локални волонтери денес спроведи еколошка акција во околината на Прилепското езеро.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.