First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

ACHIEVE | Local chapter 3. Creative workshops

ACHIEVE | Local chapter 3. Creative workshops

On March 16th and 17th 2022, in the premises of Coalition SEGA two creative workshops were done with local young people.

Дигиталното младинско учество е лесно: лансирање на новиот изглед на платформата OPIN.ME

Дигиталното младинско учество е лесно: лансирање на новиот изглед на платформата OPIN.ME

Дигиталното младинско учество им дава можност на младите да станат активни граѓани од локално до европско ниво.

ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАДВОРЕШНИ СОРАБОТНИЦИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАДВОРЕШНИ СОРАБОТНИЦИ

 

Проектот „Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата“ поддржан од ЕУ, објавува јавен повик за надворешни соработници.

Воведна обука за младинска работа [IN-TO] youth work

Воведна обука за младинска работа [IN-TO] youth work

Во периодот од 21 – 24 февруари, 2022 година во хотел Амбиент во Струга се одржа Воведна обука за младинска работа [IN-TO] youth work.

ACHIEVE | Local chapter 2. Discussion on the Topic of Euroscepticism

ACHIEVE | Local chapter 2. Discussion on the Topic of Euroscepticism

On January 20th discussion with local youth was held at the premises of Coalition SEGA within the ACHIEVE project.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.