ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ КОМПАНИИ ОД ПРИЛЕП

ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ КОМПАНИИ ОД ПРИЛЕП

Public Calls Hits: 711

Коалиција на младински организации СЕГА во рамки на своето програмско работење на програмите за јакнење на вештини за вработливост на младите, смета дека Практиканството е клучно при стекнување на искуство и вештини во насока на вработливост.

Водени од таа потреба и иницијативите на младите за вклучување во Практиканство, СЕГА објавува

ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ КОМПАНИИ ОД ПРИЛЕП

кои се заинтересирани да вклучат Практикант/и во своето работење согласно Законот за практиканство за период од 1 месец.

Трошоците за пријавување и надоместок за практикантот ќе бидат покриени од страна на Коалиција на младински организации СЕГА.

За повеќе информации или пријавување, заинтересираните компании од Прилеп може да не контактираат на следната е-маил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Print