Што претставува Европскиот Солидарен Корпус за мене?

Што претставува Европскиот Солидарен Корпус за мене?

Нашиот волонтер од Франција напиша колумна во која зборува за придобивките на волонтерството и за програмата на Европскиот Солидарен Корпус.

Повеќе може да прочитате на следниот линк.


Print   Email