ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛЕН РАБОТНИК ВО КОАЛИЦИЈА СЕГА

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛЕН РАБОТНИК ВО КОАЛИЦИЈА СЕГА

Коалиција на младински организации СЕГА, Прилеп има потреба

од вработување на Социјален работник.

 Потребните квалификации и искуства за работната позиција вклучуваат:

 • Диплома за завршено високо образование (предност ќе имаат кандидати со завршени додипломски студии на социјална работа и кандидати во завршна година на студии за социјална работа)
 • Активно користење на MS Office
 • Добри организациски способности
 • Одговорност и навременост
 • Одлични комуникациски вештини
 • Познавање на социјални медиуми
 • Чувство на одговорност во извршувањето на поставените задачи
 • Креативност во пристапот, иницијативност и способност за работа во тим
 • Одлично познавање и употреба на англискиот јазик (говор и пишување)

 Задачи и одговорности:

 • Навремено спроведување на предвидените проектни активности
 • Воспоставување добра комуникација со граѓански организации на локално ниво
 • Организирање јавни настани и состаноци
 • Подготвување извештаи и доставување информации за текот на спроведувањето на активностите
 • Директна работа со млади мажи и жени, со фокус на млади од Ромска националност

 Заинтересираните кандидати треба да достават:

 • мотивационо писмо
 • кратка биографија

 

Целосната документација да се достави најдоцна до 30 април 2020 година на емаил:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Селектираните кандидати кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју во рок од седум дена од завршувањето на огласот.

 

Дополнителни информации на телефон 048 429 390, или на е-маил  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Print   Email