Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да мислат и да веруваат во што сакаат, и да ја практикуваат својата вероисповест, доколку со тоа не спречуваат други луѓе да ги уживаат своите права. Родителите треба да им даваат насоки на своите деца по овие прашања."
Член 14, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Home

ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНКЕТАРИ ЗА ОПШТИНИТЕ ГАЗИ БАБА И БУТЕЛ

  • PDF
  • Print
  • E-mail

ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНКЕТАРИ ЗА ОПШТИНИТЕ ГАЗИ БАБА И БУТЕЛ

Коалиција на младински организации СЕГА започна да го спроведува проектот „Креирање на Локални Младински Стратегии“ во партнерство со Интеркултура - Скопје и Волонтерски Центар Скопје, а со финансиска поддршка од Генералниот Секретаријат на Владата на Република Македонија.

Целта на проектот е да се зголеми активното учество на младите во политичкиот, социјалниот, економскиот и културниот живот во локалната заедница преку изготвување на локални младински стратегии во општините Гази Баба и Бутел.

Со цел да се обезбедат информации потребни за дефинирање на приоритетите и потребите на младите во општините Гази Баба и Бутел ќе биде спроведено истражување, на репрезентативен примерок. Процесот на истражување вклучува анкета со која ќе бидат опфатени млади луѓе на возраст од 15 до 30 години. Целни групи од истражувањето ќе бидат 200 анкетирани млади селектирани врз база на одредени критериуми.

За учество во оваа активност СЕГА има потреба од анкетари на возраст од 15 - 30 години за спроведување на анкетни прашалници во општина Гази Баба и општина Бутел.

Процесот на анкетирање треба да биде спроведен во периодот од 20 – 27 март 2015 година. За спроведеното анкетирање предвиден е соодветен надомест во бруто износ од 65,00 MKD по анкета.

Сите заинтересирани за учество во оваа активност (спроведување на анкетата) можат да се пријават со пополнување на Апликација (во прилог на овој повик) која треба да ја испратат на следната адреса This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it или на факс: 048 429 390.

Краен рок за испраќање на апликациите е 18 март 2015 година.

Селектираните кандидати ќе бидат известени до 20 март 2015 година.

Заинтересираните апликанти за дополнителни информации можат да контактираат со:

Моника Илиоска Кантарџиоска
Асистент на програма
Коалиција на младински организации СЕГА
Е-маил: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Тел:      +389 77 762 767
             +389 48 429  390

Преземете: Апликација за анкетари

Last Updated on Friday, 05 June 2015 10:56

 

Signed memorandum of cooperation between Coalition SEGA and the Agency for youth and sport

  • PDF
  • Print
  • E-mail

 

Today, 3rd of March 2015 in the premises of Agency for youth and sport have been signed memorandums for cooperation between the Agency for youth and sport and Coalition of youth organizations SEGA for successful implementation of the project “Creation of Local Youth Strategies for the municipalities of Butel and Gazi Baba.

The Memorandum of cooperation was signed by  the director of the Agency for youth and sport Marjan Spaseski and the Executive director of SEGA, Zoran Ilieski, this process is a result of the long year collaboration between SEGA and the Agency for youth and sport in the processes of creation of local youth strategies in few municipalities in Macedonia.

The existence of qualitative youth policy at local level will contribute to real benefice and changes in every society. One of the key processes in the creation of youth policy is the creation of local youth strategies. Therefore, the direct inclusion of youth organizations is necessary, especially the inclusion of the municipalities in the processes of creation of local youth councils and creation of local youth strategies, because from this measures, young people and the municipalities itself will have a real benefit – emphasized the director Spaseski and addressed the mayors and Councils of the municipalities to be more active in the processes of creation of local youth strategies and councils.

The Executive director of Coalition of youth organizations SEGA, Zoran Ilieski, emphasized that SEGA have had excellent cooperation with the Agency of youth and sport in the last period, therefore the result of this cooperation has been the creation of 13 local youth strategies in 13 municipalities in Macedonia.

The project will be implemented in partnership with Coalition SEGA, Agency for youth and sport and the municipalities of Gazi Baba and Butel, and is financed by the General Secretary of the Government of R.M. The activities will be implemented till October 2015, when the created Youth Strategies are expected to be submitted to the Councils of the municipalities of Gazi Baba and Butel for their adoption and implementation. 

Last Updated on Friday, 05 June 2015 12:00

 

STUDY VISIT “YES, TODAY! YOUTH EMPLOYMENT AND SOCIAL INCLUSION”

  • PDF
  • Print
  • E-mail

 

The Association of local democracy agencies – ALDA and Coalition of youth organizations SEGA within the project “Yes, Today! Youth employment and social inclusion”, in the period of 02-06 March 2015 realizes study visit for representatives of youth organizations from Azerbaijan that visited the Agency for employment in Macedonia, where they have met with the measures that the Agency for Employment undertakes in order to increase the youth employment.

The aim of this study visit is to provide young people of Azerbaijan with the good practices and examples of decreasing unemployment in the developing countries and how to use those practices in their home countries. During the study visit, young people from Azerbaijan will exchange experiences with the Macedonian young people; therefore will encourage the intercultural exchange. Local youth activists will be part of the activities of the workshops aiming to enhance the communication and develop ideas that will provide new opportunities for people who live in their communities.

Slobodanka Aleksovska – Manager of the Center for employment in Skopje – “This project shows our good work and activities that we undertake for decreasing unemployment in Macedonia, especially the youth unemployment. I hope that what people have seen here will help them in the creation of different activities in Azerbaijan, aiming for young people to find job and to integrate in their society more successfully.”

Zoran Ilieski – executive director of Coalition SEGA: “This project we realize with ALDA presents that Macedonia has what to show regarding different innovations and activities for decreasing unemployment, especially youth unemployment. The social inclusion among youth is very important, and I am glad that young people from Azerbaijan will share experiences with young people from Macedonia”.

   

Last Updated on Tuesday, 03 March 2015 14:14

 

Page 53 of 65

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ЛЕТЕН КАМП ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Poll

Do you agree that the Governmental active employment measures will increase youth employment in Macedonia?
 

SEGA in media broadcasting

The Coalition of youth organization SEGA is:

member
organization at:

cooperating
organization of:

associate member
organization of
:

 

Calendar of SEGA's Activities

June 2018 July 2018 August 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31